Over ons

De Ros Holding levert al vele jaren gespecialiseerde beveiligingsdiensten en facilitaire dienstverlening door heel Nederland. Onder de Ros Holding vallen drie werkmaatschappijen. Elke werkmaatschappij heeft een eigen team van specialisten in huis om onze
klanten zo goed mogelijk te kunnen adviseren en bedienen. Op deze manier kunnen wij een compleet pakket diensten aanbieden op het gebied van beveiliging in de breedste zin van het woord.

Royaal Brandwachten Services BV

Bij Royaal Brandwachten Services kunt u terecht voor: gekwalificeerde medewerkers die zorg dragen voor de (dagelijkse) brandveiligheid, brandpreventie en werkveiligheid van uw medewerkers en organisatie.

Royaal Security Services BV

Royaal Security Services heeft vele jaren ervaring in de particuliere beveiliging. Deze werkmaatschappij levert een totaal pakket aan hoogwaardige beveiligingsdiensten afgestemd op uw specifieke wensen en behoeften.
Lees meer over Royaal Security Services
BV www.royaalsecurityservices.nl

Royaal Event Security BV

Met Royaal Event Security richten wij ons op specialistische veiligheidszorg, hospitality en facilitaire dienstverlening voor o.a. publieke evenementen, zakelijke conferenties, productpresentaties, open dagen, bijeenkomsten, VIP transport of persoonsbeveiliging
in combinatie met Beveiligingstechniek met o.a. cameratoezicht (live en op afstand), bezoekers registratie, wapendetectie etc.
Afhankelijk van de opdracht leveren wij gastvrouwen, gastheren, beveiligers, persoonsbeveiligers, beveiligers VIP transport
en brandwachten of een combinatie daarvan.
Lees meer over Royaal Event Security BV www.royaaleventsecurity.nl

Bestuursvorm

Het concern wordt geleid door een Algemeen Directeur. De organisatie wordt aangestuurd door een Kaderteam werkzaam vanuit de vestigingen Rotterdam en Hansweert (Zeeland). Planning, administratie en facturatie zijn centraal ondergebracht op het hoofdkantoor.

Missie & Visie

Onze missie is:

  • De beste brandwacht en beveiligingsdiensten leveren die voldoen aan de wensen en behoeften van de klant, waarbij het welzijn van ons personeel niet uit het oog wordt verloren.
  • Te allen tijde een solide en betrouwbare leverancier / werkgever zijn voor onze klanten en personeel
  • Met elkaar de hoogst mogelijke veiligheidsniveau halen
  • Meedenken op het gebied van innovatie, vernieuwde veiligheidsoplossingen waarbij kostenbesparing en efficiëntie voor de opdrachtgever voorop staan.

Onze visie hebben wij als volgt geformuleerd:

Verantwoordelijk ondernemen met als uitgangspunt een eerlijke prijs en beloning voor onze klanten en personeel.

Waarom voor ons kiezen?

Onze opdrachtgevers kiezen bewust voor een partner die toegankelijk is, enthousiaste en proactieve medewerkers heeft en daarnaast ook kwaliteit, stabiliteit en innovatieve oplossingen biedt tegen een goede prijs.