Industriële Brandwachten

Royaal Brandwachten Services levert gekwalificeerde specialistische Industriële Brandwachten die zorg dragen voor de (dagelijkse) brandveiligheid, brandpreventie en werkveiligheid van uw medewerkers en organisatie.

In de (zware) industrie en (petro-) chemische sector wordt volgens hoge veiligheidsnormen gewerkt.

Daarom beschikken onze Industriële Brandwachten over het Certificaat Industrieel Brandwacht (SSVV Opleidingengids), maar hebben bij ons ook de certificaten ‘VCA’, ‘BHV diploma met levensreddende eerste hulp, bediening AED, brandbestrijding en ontruiming en ‘Werken met Onafhankelijke Adembescherming’, in de meeste gevallen hebben ze ook ‘Gasmeten EX OX TOX’.

Daarnaast worden ze bij ons regelmatig op hun vakgebied bijgeschoold. Dit betekent dat zij naast hun werkervaring in de industriële en (petro-) chemische sectoren aantoonbaar deskundig zijn door een effectieve (door) scholing en hun kennis dus actueel houden in deze dynamische tak van (brand-)veiligheid.

Onze Industriële Brandwachten voeren proactief taken uit gericht op het voorkomen van brand en onveilige situaties

 

Ze zijn daarnaast in staat om zelfstandig gasmetingen uit te voeren (EX OX TOX). De metingen en beoordelingen zijn de basis voor het uitbrengen van veiligheidsadvies en het kunnen vrijgegeven van een werkplek.

Door bewustmaking, advies en professioneel toezicht op het gebied van brand- en werkveiligheid kunnen risico’s worden verkleind en ongevallen worden voorkomen.

Naast Industriële Brandwachten levert Royaal Brandwachten Services ook medewerkers voor tal van andere functies zoals:

  • Gasanalisten
  • Rijksgediplomeerde Brandwachten (Manschap A)
  • Veiligheidskundigen (MVK)
  • Combinatiefunctie van Brandwacht en Beveiliger

Ons werkgebied voor Industriële Brandwachten is gericht op de havengebieden van Rotterdam, Amsterdam, Vlissingen, Terneuzen en Antwerpen maar ook door heel Nederland.

Industriële Brandwachten in Nederland en: