Brandwachten in Zeeland

Royaal Brandwachten Services levert gekwalificeerde specialistische Brandwachten in de regio Zeeland.

Royaal Brandwachten Services is met haar hoofdkantoor gevestigd aan de Nieuwstraat 1 te Hansweert en zitten daardoor middenin de industriegebieden van Zeeland.

Om brandwachtdiensten te kunnen leveren in de omgeving van Zeeland beschikken wij over een regionaal team van specifiek opgeleide en getrainde brandwachten, die de omgeving en situaties goed kennen.

Zij dragen zorg voor de (dagelijkse) brandveiligheid, brandpreventie en werkveiligheid van uw medewerkers en organisatie.

In de (zware) industrie en (petro-) chemische sector wordt volgens hoge veiligheidsnormen gewerkt. Daarom beschikken onze Brandwachten afhankelijk van de functie waarvoor ze worden ingezet over de juiste kwalificaties.

Onze Brandwachten voeren proactief taken uit gericht op het voorkomen van brand- en werkgevaarlijke situaties.

Zij houden toezicht op de algemene veiligheid van het werkend personeel en andere aanwezigen, risicovolle plaatsen en situaties, besloten ruimtes, aanwezigheid en of correct gebruik van (persoonlijke) veiligheidsmiddelen.

Door bewustmaking en professioneel toezicht op het gebied van brand- en werkveiligheid kunnen risico’s worden verkleind en ongevallen worden voorkomen.

Het werkgebied van onze Brandwachten is gericht op de regio Zeeland, waaronder Vlissingen, Ritthem en Terneuzen. Maar we zijn daarnaast is tal van andere regio’s werkzaam zoals Rotterdam, Amsterdam, en Antwerpen maar ook door heel Nederland.