Brandwacht

Brandwacht voor een veilige werkomgeving 

Bent u voorbereid op onveilige situaties binnen of rondom uw bedrijf?
Bij onderhoudswerkzaamheden of productieproces in de zware industrie, petrochemische industrie, scheepvaartindustrie en offshore-industrie is het noodzakelijk en wettelijk verplicht dat brandwachten paraat staan. In het geval van brandgevaarlijke situaties of andere risicovolle situaties op uw werkterrein waar ‘heetwerk’ werkzaamheden worden uitgevoerd zijn brandwachten onmisbaar.

Uw werknemers lopen op deze werklocaties risico’s op onveilige situaties. De brandwachten van Royaal Security Services houden zich bezig met activiteiten die zijn gericht op het voorkomen en controleren van gevaarlijke situaties op risicovolle plaatsen waar gewerkt wordt door uw werknemers.

Brandwachten van Royaal Brandwachten Services voor uw bedrijf, voor veiligheid en brandpreventie! Veiligheid. Daar gaan we samen voor! U ook?

Ik wil meer informatie

Brandwachten voor een brandveilige situatie

Bent u al voorbereid op onveilige situaties in uw werkomgeving? Zorg dat uw omgeving brandveilig is met brandwachten van Royaal Security Services.

Kies een brandwacht die bij u past

Wat doet een brandwacht voor mijn bedrijf?

Het inschakelen van brandwachten roept vraagtekens op. Wat doet een brandwacht nou eigenlijk? U kiest voor een brandwacht om onveilige werkzaamheden te beveiligen tegen brandgevaarlijke situaties.

Aan de hand van bewustmaking en professioneel toezicht op het gebied van brand- en werkveiligheid worden risico’s verkleind en ongevallen op uw werkgebied voorkomen.

Waarom brandwachten van Royaal Security Services?

Royaal Security Services is hét beveiligingsbedrijf voor uw bedrijf. Veiligheid staat bij ons voorop. Bij ons draait het eerste plaats om een flexibele relatie tussen opdrachtgever en uitvoerder. Dat is de basis voor een stabiele relatie als het om veiligheid draait.

De brandwachten zijn buiten de petrochemie en scheepsvaartinsdustrie ook actief in de sectoren: bouw, onderwijs, zorg, detailhandel, logistiek, overheid, toerisme en recreatie en zakelijke dienstverlening.

Bent u een bedrijf die werkzaamheden verricht in brandgevaarlijke situaties of risicovolle situaties? Kies dan voor veiligheid van uw werknemers en zorg dat gevaarlijke situaties gereduceerd worden! Neem contact op met Brandwachten Services.

Ik wil een veilige werkomgeving


brandwachters